El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Trobada d'Estudi d'Evangeli conjunta de MPCL i ACO Lleida

El dia 23 de març, ens vam trobar militants i consiliaris dels dos moviments (Moviment Professionals Catòlics de Lleida (MPCL) y Acción Católica Obrera)  per fer un estudi d'evangeli. El text triat va ser les temptacions al desert (Mt. 4, 1-11) i el va guiar Mn. Víctor Martínez.

Aprofundir en el text ens va recordar que les temptacions seran presents en la nostra vida, com van ser-hi durant tota la vida de Jesús. Cal ser-ne conscients i afrontar-les. Alimentar-nos de la Paraula de Déu ens donarà la força necessària. Les respostes de Jesús al temptador, ens han remès a fragments de l'Antic Testament, que no tenim gaire coneguts.

Hi vam descobrir com Jesús acull al qui ve a temptar-lo, hi dialoga, però s'hi manté ferm i li respon amb l'argument de la Paraula. També hi veiem la tendresa de Déu, que el cuida enviant-li els àngels.

Una bona experiència, que sens dubte repetirem, ja que treballar en comunitat sempre ens aporta una bona vivència i ganes de tornar-hi.