Més de 300 cantaires de corals i comunitats de la ciutat pujaran a l’escenari de la Llotja aquest diumenge, en la 2a Mostra de músiques religioses i espirituals de Lleida.

El concert, organitzat per l’Assemblea Municipal de les Religions de la Paeria, tindrà lloc a les 18 h, amb entrada gratuïta. El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha explicat que és una oportunitat per conèixer i escoltar les músiques que acompanyen les diferents confessions religioses i espirituals a la ciutat.

El concert, presentat per Jordi Villacampa, de l’Aula Municipal de Teatre, s’ha estructurat en tres blocs:

-Diàleg interreligiós, amb la comunitat islàmica Alouma, comunitat Bahá’í, Cristians de Jesucrist dels Sants dels darrers dies, Cristians Adventistes i Cor Santa Trinitat.

-Cristianes Catòliques: Coral Maristes Montserrat de Lleida, Schola Cantorum de Lleida, Coral Estel del Cercle de Belles Arts de Lleida i el Petit Cor de la Catedral, que sortirà amb la Coral Miorita, Cor Ortodox Santa Cecília, Cor d’Ucraïna i Cor Verge del Claustre.

-Cristianes Protestants: Església Xinesa, que s’incorpora enguany a les esglésies Bíblia Oberta i església Ebenezer, que van actuar l’any passat.

Es recomana a les persones que vulguin assistir al concert que recullin les entrades gratuïtes a partir de les 17 h.