El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Nova edició de la 'Teologia Pastoral' de Ramon Prat

L'editorial Secretariado Trinitario ha impulsat la quarta edició del llibre 'Teología pastoral. Compartir la alegria de la fe' que va veure la llum per primera vegada l'any 1985.

Trenta anys després aquesta editorial ha volgut fer una nova edició d'aquesta obra que ha format a molts sacerdots i agents dedicats a la pastoral.

L'obra respon a la necessitat d'una presentació global i sistemàtica d'una Teologia Pastoral , sentida pels pastors no menys que pels laics compromesos. És una proposta pastoral de tipus personalista i eclesial. L'autor no oblida la dimensió institucional de la pastoral: l'Església evangelitza, catequitza i celebra la fe.

Ramon Prat i Pons és sacerdot de la diòcesi de Lleida i llicenciat en teologia per la Universidad Gregoriana de Roma i Doctor en Teologia per la facultat de Teologia de Barcelona. Va ser professor de Teologia Pastoral de la Facultat de Teologia de Catalunya (1974-2017) i director del IREL (1991-2017). També va ser vicari general de la diòcesi de Lleida entre 2009 i 2016. A més de nombrosos articles és autor de diversos llibres.