El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

“On neix la llum, neix la llibertat”, lema de la campanya de Nadal a la presó

Al Centre Penitenciari Ponent hi ha uns 700 presos i molts d’ells tenen pocs recursos econòmics per poder gaudir dels permisos, el tercer grau o la llibertat condicional.

Ara que s’acosta Nadal, des de la Delegació de la Pastoral Penitenciària han posat en marxa, per segon any consecutiu, una campanya amb el lema “On neix la llum, neix la llibertat”, perquè els interns puguin gaudir d’aquestes festes.

La campanya de captació de fons té quatre objectius, entre ells que els presos puguin tenir regals aquest Nadal, en concret un lot format per material de papereria, sobres, dolços, mitjons, una tovallola i productes per a la cura personal.

Amb els diners que es recullin també es pretén dotar el pis “Pare Jofré” i el projecte de dones “Santa Maria de Cervelló” per a l’acollida de permisos penitenciaris i llibertats per a presos i expresos, així com l’acollida de les famílies de fora que vénen a visitar-los. Un altre objectiu és poder becar a les famílies dels presos per a ajudes d’alimentació, de menjador escolar, llibres de text o altres necessitats. Finalment, els diners també es destinaran a l’ajuda econòmica perquè els presos amb menys recursos puguin mantenir comunicació telefònica amb la seva família.

A més a més, des de la Pastoral Penitenciària conviden a tothom a pregar pels presos i les seves famílies. Tota la informació la podeu trobar al díptic adjunt.