El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Cants i poesies obren els actes de desembre de la Parròquia de Sant Pau

Una trobada per la poesia i el cant, obrirà el dissabte 2 de desembre a les 18 hores el programa d’actes previstos per aquest mes de desembre a la parròquia de Sant Pau Apòstol de Lleida. La comunitat de la parròquia us desitja un Nadal ple de felicitat i pau.

Aquesta trobada combinarà cançons, poesies i testimonis amb Lleida, la mare de déu, la pròpia parròquia i la tardor, com a temes. Hi participaran Esther Mataran, Mari Carmen Sabador, el pare Nacho, vicari de la parròquia, Mari Carmen Mor i el grup de joves de la comunitat. És un acte obert a tothom.

A més a més, la parròquia també ha preparat un programa per l’Advent i el Nadal format per una cantada de corals de Gent Gran dels Centres Cívics de Lleida (15 de desembre a les 16.30 hores), un curset de Nadal als locals (16 de desembre a les 16.30 hores) la celebració de la Missa del Gall, el dia 24 a la mitjanit amb l’arribada de la llum de Betlem i la Missa de Nadal a les 12 hores.

En el transcurs de l’eucaristia de la Nit de Nadal s’inaugurarà el pessebre monumental que està actualment en construcció i que es podrà visitar fins a principis de febrer.