El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Mossèn Víctor Espinosa explica la seva experiència missionera al col·legi Lestonnac

Aquesta setmana Mossèn Víctor Espinosa, missioner diocesà, que fa dos mesos va marxar a Guatemala en concret a la ciutat d'Esquipulas ha estat amb nosaltres per uns dies per preparar la seva marxa definitiva a aquest país centreamericà.

Allà la seva missió serà compartir la seva vida amb les nenes i els nens orfes que estan a un complex anomenat la Ciudad de la Felicidad, regentat per la congregació Marta i Maria. Cal recordar que a la diòcesi de Lleida aquesta orde religiosa també hi és present, concretament amb tres germanes de la congregació que estan a la casa sacerdotal.

Mossèn Víctor abans de marxar cap a Guatemala, va compartir una tarda amb els nens i nenes de cinquè de primària del col·legi Lestonnac. Mossèn Víctor Espinosa els hi va explicar la seva realitat i com viuen els nens allà perquè no han tingut tanta sort com ells. Els nens i les nenes van estar molt atents i li van fer moltes preguntes a Mossèn Victor.

Des de la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida, volem agrair al col·legi Lestonnac per rebre Mossèn Víctor, i atansar en primera persona el testimoni missioner i la missió als escolars de cinquè de primària.