El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Els Joves de Lleida s’impliquen en l’organització de l’Aplec de l’Esperit

La Delegació de Pastoral de Joves (DPJ) de Lleida va participar el passat dissabte 27 de gener a la jornada per organitzar l’Aplec de l’Esperit que se celebrarà a Tortosa el proper mes de maig.

Catorze joves del nostre Bisbat, que representen diferents grups de parròquies, col·legis i moviments van participar en aquesta jornada d’animadors que va tenir lloc a la capital del Baix Ebre. L’experiència, carregada d’emocions, va servir per posar el nostre granet de sorra al gran engranatge d’aquesta trobada que organitza el Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), i de la qual el bisbat de Lleida, n’és membre nat.

Les inscripcions per participar en aquest esdeveniment a nivell català segueixen obertes i es poden fer efectives a través de la Delegació de Pastoral de Joves del Bisbat de Lleida (dpjlleida@gmail.com). Els interessats, en veure els materials previs, poden consultar la pàgina del SIJ: https://aplecdelesperit.cat/. Per qualsevol dubte ens trobareu a la Delegació de Pastoral de Joves (Acadèmia Mariana). El proper 2 de febrer a les 20.00 a la seu DPJ hem convocat una reunió.