La parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu d’Alcarràs va viure un entranyable moment de fervor espiritual el passat 21 de juliol per un doble motiu: per un costat, la benedicció i entronització de la imatge de la Divina Misericòrdia a la capella Sant Sebastià, i per l’altre, la clausura del curs pastoral.

La missa, presidida pel Bisbe Salvador, va ser un gran moment de comunió espiritual al voltant de la Eucaristia, acció de gràcies de Jesús al Pare celestial. Aquest Jesús qui, des de la imatge de la divina misericòrdia, vessa sobre la nostra comunitat i el nostre poble un riu inesgotable de gràcies i benediccions, alimentarà, n’estem segurs, la nostra devoció a la seva infinita misericòrdia.   

Després de la missa, tota la comunitat es va dirigir cap a la plaça major del poble per compartir un sopar solidari. Més de 80 persones, en un ambient festiu i de germanor, van fer visible el rostre resplendent de Crist a través dels seus seguidors.

Va ser una experiència enriquidora per la comunitat i bonica pels veïns del poble que, molts dies després, encara la segueixen comentant. Tot va sortir tant “rodó” que ja preveiem pel proper curs, un o més actes com aquell, d’una part per enfortir la nostra comunió i de l’altra per anar “fent poble”. 

Mn. Robert Louan.