El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Les Llars del Seminari acullen cinc noves famílies

Les Llars del Seminari acaben d'acollir cinc noves famílies. A la pàgina web de les Llars (http://www.llarsdelseminari.org) ens ho expliquen...

A les Llars del Seminari, en les darreres setmanes hem acollit cinc noves famílies.

El procés fins a arribar a seleccionar cada família el duu a terme la nostra treballadora social, que segueix un protocol durant el qual s’entrevista amb les famílies candidates, les quals reben d’ella la informació del projecte de les Llars del Seminari i cadascuna presenta la documentació necessària.

Malauradament, cada cop que obrim un nou procés de selecció sempre hi ha més famílies sol·licitants que pisos disponibles.

Per a les persones (la treballadora social, la directora i el president de la nostra Fundació) és sempre un moment força emotiu, la trobada personal e individual amb cada nova família que obté una de les places, per donar-les-hi la benvinguda en nom de tots els qui formem la família de les Llars del Seminari.

En aquest encontre els donem les darreres explicacions i els hi manifestem la nostra confiança en què aportaran les seves qualitats i habilitats en benefici del projecte que entre tots i totes (famílies, treballadora social i persones voluntàries) duem a terme.  Sempre és un moment molt emotiu quan cada família rep les claus i entra en la que serà casa seva, durant el temps que viuran a les Llars.

Actualment amb les cinc noves famílies són un total de 16, les quals formem una “gran família” de 26 adults i 23 menors, i un que ha de néixer molt aviat.