El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El nou secretari general Juan Luis Salinas realitza la professió de fe i el jurament de fidelitat

Aquest divendres 31 d'agost ha tingut lloc l'acte de professió de fe i jurament de fidelitat de Juan Luis Salinas, com a nou secretari general del Bisbat de Lleida.
D'aquesta manera, s'ha fet oficial el seu nomenament, fet públic el 17 d'agost. 

L'acte ha començat amb unes paraules del Bisbe Salvador agraint a Juan Luis Salinas l'acceptació del càrrec. A continuació, el nou secretari general ha llegit la professió de fe i el jurament de fidelitat. Es tracta d'un acte en què el nou secretari general accepta els principis revelats en la paraula i la Tradició de l'Església. En el mateix acte va fer el jurament de fidelitat en el que posa la seva llibertat al servei del Bisbe i dels seus successors.

El nou secretari general ha fet aquest ritual davant el Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, el secretari general sortint, Mossèn Víctor Espinosa i el vicari general Mossèn Josep Antoni Jové. També han assistit Blanca Roca, esposa del nou secretari general i Laureano Sánchez.